Garnier BIO Purifying Thyme Perfecting Toner

Koe Garnier Bio -sarjan Purifying Thyme Perfecting Toner puhdistava kasvovesi, joka sisältää eteeristä luomutimjamiöljyä ja salisyylihappoa. Koostumus puhdistaa ihoa ja antaa iholle mattapinnan. Lisäksi se supistaa ihohuokosia ja tekee ihon pinnasta paremman.

INGREDIENTS

INGREDIENTS - 967394 26: AQUA / WATER, ALCOHOL** DENAT. ,HORDEUM VULGARE STEM WATER*, THYMUS VULGARIS FLOWER/LEAF OIL - THYME FLOWER/LEAF OIL*, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER*, ARGININE, COCO-BETAINE, PROPANEDIOL, CAPRYLYL/CAPRYL GLUCOSIDE, CITRIC ACID, MENTHOL, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, LINALOOL, LIMONENE, PARFUM / FRAGRANCE. FIL B227351/1

Tuotetiedot

PURIFYING THYME PERFECTING TONER -KASVOVESI Olemme valinneet koostumukseemme eteerisen luomutimjamiöljyn, koska se tunnetaan puhdistavista ominaisuuksistaan. Koostumus sisältää luomuviljellyn ohran vettä sekä salisyylihappoa, joka tunnetaan tehokkuudestaan epäpuhtauksia vastaan. Kasvovesi puhdistaa ihoa ja antaa iholle mattapinnan. Lisäksi se supistaa ihohuokosia ja tekee ihon pinnasta paremman. 100 % luonnollista alkuperää oleva raikas ja aromaattinen tuoksu.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Puolassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.