Fresh Lemongrass Gel Wash Garnier BIO

Koe Garnier Bio -sarjan Fresh Lemongrass -puhdistusgeeli, joka sisältää eteeristä luomusitruunaruohoöljyä ja luomuruiskukkavettä. Se puhdistaa ihon tehokkaasti päivän aikana kertyneestä liasta, rasvasta ja ilmansaasteiden partikkeleista antaen raikkaan lopputuloksen.

INGREDIENTS

INGREDIENTS - 967384 12: AQUA / WATER, SUCROSE*, COCO-BETAINE, GLYCERIN, COCO-GLUCOSIDE, DISODIUM COCOYL GLUTAMATE, XANTHAN GUM, CYMBOPOGON SCHOENANTHUS OIL*, CENTAUREA CYANUS FLOWER WATER*, SODIUM CHLORIDE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, ARGININE, PROPANEDIOL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, SALICYLIC ACID, LINALOOL, EUGENOL, LIMONENE, CITRAL, PARFUM / FRAGRANCE. FIL B228369/1

Tuotetiedot

LEMONGRASS GEL WASH -PUHDISTUSGEELI Olemme valinneet koostumukseemme eteerisen luomusitruunaruohoöljyn, koska se on tunnettu puhdistavista ominaisuuksistaan. Koostumus sisältää myös luomuruiskukkavettä ja kasviperäistä glyseriiniä, ja sen raikas tuoksu on 100 % luonnollista alkuperää olevista yrteistä. Puhdistusgeeli poistaa päivän aikana kertyneen lian, rasvan ja ilmansaasteiden partikkelit iholta sitä kuivattamatta. Käytä puhdistusgeeliä yhdessä Konjac-ihonpuhdistussienemme kanssa puhdistaaksesi ihoasi vieläkin tehokkaammin.