Garnier BIO Lavandin Anti-Wrinkle Sleeping Cream

Lavandiinia sisältävä yövoide ryppyjä vastaan

INGREDIENTS

INGREDIENTS - 967487 16: AQUA / WATER, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL / JOJOBA SEED OIL*, DICAPRYLYL ETHER,CETEARYL ALCOHOL, GLYCERIN, PROPANEDIOL, LAURYL LAURATE, GLYCERYL STEARATE, GLYCERYL STEARATECITRATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER*, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, LAVANDULA HYBRIDAOIL*, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER*, HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL / SUNFLOWER SEED OIL, CALCIUMPCA, GLYCERYL STEARATE SE, SODIUM PHYTATE, ARGININE, SILICA, ALCOHOL, XANTHAN GUM, TOCOPHEROL,POTASSIUM SORBATE, DEHYDROACETIC ACID, CI 77007 / ULTRAMARINES, CI 77491 / IRON OXIDES, LINALOOL,GERANIOL, LIMONENE, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, PARFUM / FRAGRANCE. FIL B244901/1

Tuotetiedot

Luomulavandiinista valmistettu eteerinen öljymme valmistetaan höyrytislaamalla ja se tunnetaan elinvoimaisuutta antavista ominaisuuksistaan. Lavandiinimme kasvaa Ranskassa ja se kerätään talteen kesällä, mikä on tehokkainta aikaa kasvin elinsyklin kannalta. Luomuarganöljyä ja jojobaöljyä sisältävä koostumus ravitsee ja hoitaa ihoa yön aikana.

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Saksassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.