110 - Erittäin kirkas tuhkanvaalea Garnier Olia

Olia-hiusvärien sisältämät öljyt tekevät muutakin kuin hoitavat: ne tekevät värin suorituskyvystä maksimaalisen.

1pcs

View similar shades

110 - Erittäin kirkas tuhkanvaalea

Tuotetiedot

Ensimmäinen garnier-hiusväri, jota öljyn voima tehostaa
Olia-hiusvärien sisältämät öljyt tekevät muutakin kuin hoitavat: ne tekevät värin suorituskyvystä maksimaalisen. Öljyt vievät hiusvärin syvälle hiuskuituihin ilman ammoniakkia.

Garnier Olia Superblonds Pure on kestoväri, jonka värivoide sisältää 60 % öljyjä, mm. luonnollisia kukkaisöljyjä. Tiivistettyjä öljyjä sisältävä koostumus saavuttaa maksimaalisen värituloksen ja tekee hiusten värjäyksestä aivan uudenlaisen elämyksen.

Uusi vaalennusteknologia: neutra+
Olia Superblonds Pure antaa kauniin, eloisan ja pitkäkestoisen vaalean värjäystuloksen, joka peittää harmaat jopa 100 %. Superblonds Pure sisältää uuden Neutra+-teknologian keltaisia vivahteita vastaan.

Näkyvästi parempi hiuslaatu
Hiuslaadusta tulee näkyvästi parempi ja hiukset ovat kiiltävämmät sekä joustavammat. Hiukset tuntuvat 35 % pehmeämmiltä*. Öljyn voima tehostaa Olian koostumusta ja auttaa säilyttämään hiusten luonnollisen kiillon ja sileyden.

Optimaalisen hellävarainen hiuspohjalle
Olia ei sisällä ammoniakkia. Luonnollisia kukkaisöljyjä sisältävä koostumus on optimaalisen hellävarainen hiuspohjalle.

Ainutlaatuinen aistillinen elämys
Sametinpehmeän koostumuksen ainutlaatuinen ja hienovarainen kukkaistuoksu tekee hiusten värjäyksestä aivan uudenlaisen elämyksen. Pisaranmuotoista applikaattoripulloa on helppo pitää kädessä, ja täyteläinen, valumaton koostumus on helppo levittää.

Hoitoaine antaa nyt 3x enemmän kiiltoa
Auringonkukka- ja kameliaöljyä sisältävästä hoitoaineesta riittää useaan käyttökertaan. Se hoitaa hiuksia tehden niistä pehmeät ja antaen nyt 3 kertaa enemmän kiiltoa*.

Tämä sävy
Olia Superblonds Pure 110 - Erittäin kirkas tuhkanvaalea on kaunis hiusväri, joka peittää harmaat jopa 100 % ja sopii luonnonvaaleista tummanvaaleille hiuksille. Lopputulos riippuu luonnollisesta hiusväristäsi. Jos epäröit kahden sävyn välillä, valitse niistä vaaleampi.

*Mittaustulos

Pakkaus sisältää

  • 1 tuubi kehite-emulsiota 60 g
  • 1 tuubi värivoidetta 60 g
  • 1 Olia-applikaattoripullo 
  • 1 tuubi Silk & Shine-hoitoainetta 54 ml
  • suojakäsineet
  • käyttöohjeet