EAN GAR Fructis Densify conditioner 250ml 373x488 desktop versoEAN GAR Fructis Densify conditioner 250ml 373x488 desktop versoEAN GAR Fructis Densify conditioner 250ml 373x488 desktop verso

Garnier Fructis Densify Hoitoaine

Värjätyille ja raidoitetuille hiuksille.

INGREDIENTS

AQUA / WATER, CETEARYL ALCOHOL, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, PARFUM /FRAGRANCE, AMINOPROPYL TRIETHOXYSILANE, STARCH ACETATE, NIACINAMIDE, LACTIC ACID, SACCHARUMOFFICINARUM EXTRACT / SUGAR CANE EXTRACT, HYDROXYETHYLCELLULOSE, HYDROXYPROPYLTRIMONIUM LEMONPROTEIN, PHENOXYETHANOL, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, BENZYLALCOHOL, LINALOOL, PUNICA GRANATUM EXTRACT, ISOPROPYL ALCOHOL, 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL,PYRUS MALUS FRUIT EXTRACT / APPLE FRUIT EXTRACT, PYRIDOXINE HCl, CETYL ESTERS, CITRIC ACID, CITRUS LIMONPEEL EXTRACT / LEMON PEEL EXTRACT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE,HEXYL CINNAMAL, AMYL CINNAMAL, GLYCERIN.

Tuotetiedot

Värjätyille ja raidoitetuille hiuksille Fructis Color & Shine -shampoo on kehitetty erityisesti värjätyille ja raidoitetuille hiuksille. Se sisältää luonnollista alkuperää olevaa acaimarjauutetta sekä viinirypäleuutteen polyfenoleja. Koostumus ravitsee sekä suojaa värjättyjä hiuksia. Tulokset Värjätyt hiukset saavat suojaa, ja hiusvärisi pysyy kauniina pidempään. Uusi koostumus Fructis-tuotteiden uudet koostumukset sisältävät aktiiviainesosia hedelmistä. Koostumukset sisältävät yhdistelmän sitruunauutetta, B3- ja B6-vitamiineja sekä hedelmä- ja kasviuutteita. Niillä on todistetusti hiuksia vahvistavia ja niiden kiiltoa lisääviä vaikutuksia. Lisäksi ne saavat hiukset näyttämään hyvinvoivilta. Käyttö Levitä kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Fructis on kehitetty päivittäiseen käyttöön. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi. Kierrätettävä pullo Pullon valmistusmateriaaleista 25 % on kierrätysmuovista. Kun pullo lajitellaan oikein, se voidaan kierrättää 100-prosenttisesti. Koko 250 ml

Ympäristö- ja sosiaaliset vaikutukset

Garnier on sitoutunut parantamaan jatkuvasti tuotteidemme vaikutuksia elinkaaren jokaisessa vaiheessa, mukaan lukien tuotteen valmistus ja käyttö, ja antamaan kuluttajille läpinäkyvää tietoa näistä vaikutuksista. Riippumattomat tiedeasiantuntijat ovat hyväksyneet merkintäjärjestelmän ja riippumaton auditointiyritys Bureau Veritas on vahvistanut tiedot.

Kokonaisvaltaiset ympäristövaikutukset

Hiilijalanjälki

g(1) käytön mukaan

g / 10mL

Vesijalanjälki

(2) käytön mukaan

/ 10mL

Tämä vaikutuspistemäärä perustuu 1 tuotteen ja 4 täyttökerran simuloituun käyttöön.

Tuotanto-olosuhteet

Valmistettu Italiassa vastuullisessa tehtaassa

Jätteiden kierrätys:

Uusiutuva energia:

(3)

Pakkauksiemme ympäristövaikutukset

% pahvista/paperista on FSC- tai PEFC-sertifioitua:

(4) (3):

(5) (4) :

Uudelleentäytettävä tai uudelleenkäytettävä:

Tuotteen sosiaaliset vaikutukset​

Tuotteen raaka-aineet ja komponentit saadaan alihankkijoilta, jotka ovat sitoutuneet kunnioittamaan YK: n työoikeuksia koskevia perusperiaatteita.

Lue lisää arviointimenetelmistämme ja toimistamme ympäristövaikutusten vähentämiseksi.